Zöldkert Panzió – Csongrád

6640 Csongrád, Dózsa György tér 6.

A város központjában, a gyógy- és strandfürdő közvetlen szomszédságában, az egykori Népkert ősfákkal övezett csodálatos környezetében helyezkedik el a Zöldkert Panzió a rendezvényteremmel, valamint a Kertvendéglő a nádfedeles terasszal. Szlogenünk: Zöldkert Panzió és étterem …és még egy kicsit ennél is több! , ugyanis a kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

A panzió vendégei részére kialakított közvetlen fürdőbejárat, az élményelemek sokaságával felszerelt kalandpálya, a trambulin, a különféle pedálos gokartok, valamint egy négyszemélyes kerékpár mellett egyéb kényelmi szolgáltatások már most az alapkínálatunk részévé váltak. Vendégeink aktív pihenését nyáron lovaskocsizás, télen lovasszánozás, pincelátogatással egybekötött borkóstolás, vagy akár vadászat is teljessé teheti. Nyaranta a Körös-toroki üdülőterületen a tengerpart illúzióját keltő tiszai homokföveny is várja a strandolni vágyókat.
A cégek és a családok rendezvényei mellett konferenciák rendezését is vállaljuk.

ÉTTEREM
A Kertvendéglőben 120 személyes hangulatos, nádtetős terasz, 60 férőhelyes légkondicionált étterem és 110 vendég befogadására alkalmas konferencia- és rendezvényterem áll rendelkezésre. A modern gasztronómia kedvelőit és a magyaros, házias ízek hódolóit szakképzett és udvarias személyzet várja. Az étterem mellett a zárt belső parkoló mellett külső parkolási lehetőségek is biztosítják az ide érkezők kényelmét és biztonságát. A parkolás díjtalan!

KALANDPÁLYA
A panzióhoz tartozó ősparkban 21 elemből álló kalandpálya található, melyen akár már ötéves kortól kipróbálhatják képességeiket a kalandvágyók. A pálya a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel, állandó felügyelet mellett, kizárólag az előírt biztonsági felszerelések alkalmazásával vehető igénybe.

GOKARTOK
A lábbal hajtható pedálos járműveket típus szerint ajánljuk a különböző korcsoportoknak. A gokartok helyi használatra, vagy kiszállítással és felügyelettel is bérelhetők. Járműveink páros sorversenyek rendezésére is alkalmasak.

BORKÓSTOLÁS
Csongrád a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa címmel is elismert, több mint ezeréves szőlőkultúrával rendelkező település. A helyi termelők borainak széles skáláját ajánljuk kóstolásra. Kínálatunkban a minőségi és asztali borok éppúgy megtalálhatók, mint a helyi borkülönlegességek. Igény esetén nem csak a helyi, hanem a teljes Csongrádi Borvidék területéről felvonultatjuk a tőkék nedűjének legjavát.

DISZNÓVÁGÁS, DISZNÓTOROS
Télen az évszak hangulatához illő, falusias jellegű disznóvágást szervezünk, melyet minden alkalommal a legismertebb csongrádi böllérek egyike irányít. A vendégek a pörzsöléstől a kolbásztöltésen át a pörköltfőzésig mindent önállóan végezhetnek, majd jóízűen fogyaszthatják a saját maguk készítette ételeket. (A feldolgozás folyamatait szakszemélyzet felügyeli, ellenőrzi.)

LOVAGLÁS, LOVAS KOCSIZÁS
Kérésre a Tisza-mentén és a tanyavilágban lovaglási lehetőségeket szervezünk. Igény esetén lovaskocsis városnézést és kirándulásokat is szervezünk. Ha az időjárás kedvező, vendégeink télen akár lovasszánon is bejárhatják a páratlan szépségű alföldi tanyavilágot. Ha a tiszai vízállás megfelelő, vendégeink átkocsizhatnak az egyedülálló Fahídon a Nagyréti Természetvédelmi Területre is.

Árlista

A város központjában, a gyógy- és strandfürdő közvetlen szomszédságában, az egykori Népkert ősfákkal övezett csodálatos környezetében helyezkedik el a Zöldkert Panzió a rendezvényteremmel, valamint a Kertvendéglő a nádfedeles terasszal. Szlogenünk: Zöldkert Panzió és étterem …és még egy kicsit ennél is több! , ugyanis a kínálatunkat folyamatosan bővítjük. A panzió vendégei részére kialakított közvetlen fürdőbejárat, az […]

Kapcsolat

Cím

6640 Csongrád, Dózsa György tér 6.

Telefon

06-63/483-199, +36-30/901-3631

E-Mail

info@zoldkertpanzio.hu

Weboldalak

Weboldal

Online foglalás

Foglalás itt: Zöldkert Panzió – Csongrád

captcha