Szent István Panzió és Étterem-Piliscsaba

2081, Piliscsaba, Fő út 31.

A Szent István Panzió-Étterem Piliscsabán az 1275-ben Csaba királyfiról elnevezett nagyközség főútja mentén – ami egyben a 10. számú főútvonal Budapest-Dorog-Esztergom irányában – található.

Piliscsaba a Budai-hegység és a magyarság ősi szakrális hegycsoportja, a Pilist elválasztó völgyben helyezkedik el. Legmagasabb pontja a Pilisben lévő Nagykopasz.

A háromszintes panzióban dohányzó és nemdohányzó, tágas, fürdőszobás, TV-vel és vezeték nélküli internettel felszerelt szobák és apartmanok igény szerint svédasztalos reggelivel várják a vendégeket. Az épület földszintjén 60 fős hangulatos étterem áll étvágyukat és szomjukat csillapítani kívánó lakó- és betérő vendégek rendelkezésére. Étlapunkon a magyar és nemzetközi konyhák remekeiből kínálunk ízelítőt. családi és egyéb rendezvények lebonyolítását vállaljuk. Biztonsági figyelőrendszerrel ellátott belső zárt parkolónk kb. 30 autó befogadására alkalmas. Panziónkat a történelmi jelentőségű Pilis hegység és az ezt övező gyönyörű környék veszi körül.

25 km-es körzetben Magyarország olyan turistalátványosságai tekinthetők meg, mint például az esztergomi Bazilika, a visegrádi vár, valamint hazánk egyik legmagasabb pontja, Dobogókő. A környék és az elérhető szolgáltatások lehetőséget adnak egy nyugodt, csendes pihenésre, kikapcsolódásra, kirándulásra, túrázásra.

Piliscsabától északra a Pilis, délre a Budai-hegység helyezkedik el. A kirándulóknak a következő túraútvonalakat ajánljuk:
A Pilisben az Iluska-forrás a piros kereszt, majd a piros jelzésen érhető el. A forrástól továbbindulva a piros és sárga, majd a piros jelzésen a Klotild-barlanghoz lehet eljutni.
A község fölé magasodó Nagy-Kopasz hegyről tiszta időben látszik az esztergomi bazilika és át lehet látni Szlovákiába is. Kedvelt kirándulóhely a Sas-szikla is, amely a Zajnát-hegyekben, a Vörös-hegytől nem messze található.
A Budai-hegységben a kék jelzés a kálvária mellett vezet el. A Kálvária-dombon 1852-ben felállított és 1991-ben és 1994-ben felújított kálvária és kálváriakápolna áll, és szép kilátás nyílik a községre. Az országos kék túra útvonala mellett találhatóak a Csabai gomba, Ördög oltár és Kígyószikla nevű sziklák, valamint kissé távolabb, már a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén az Erzsébet-kút is.

A Tinnye felé vezető út mellett található a Garancsi-tó.

Piliscsabán található a Pázmány Péter katolikus egyetem.

A sportolni vágyók a közeli Pilis sportcentrumban találhatják meg a kedvükre való lehetőséget. (tenisz, squash, ping-pong, foci, aerobik órák, szauna, masszázs, szolárium)

Piliscsabán több lovarda is található, amelyekben különböző típusú oktatást vehetnek igénybe az ide látogatók. (sport, túralovaglás, rehabilitációs)

…(K)

Árlista

A Szent István Panzió-Étterem Piliscsabán az 1275-ben Csaba királyfiról elnevezett nagyközség főútja mentén – ami egyben a 10. számú főútvonal Budapest-Dorog-Esztergom irányában – található. Piliscsaba a Budai-hegység és a magyarság ősi szakrális hegycsoportja, a Pilist elválasztó völgyben helyezkedik el. Legmagasabb pontja a Pilisben lévő Nagykopasz. A háromszintes panzióban dohányzó és nemdohányzó, tágas, fürdőszobás, TV-vel és […]

Teljes térkép ide 2081, Piliscsaba, Fő út 31.

Kapcsolat

Cím

2081, Piliscsaba, Fő út 31.

Telefon

06-26-374-807 , 06-20-426-5486

Fax: 06-26-575-196

E-Mail

szentistvanpanzio@ gmail.com

Weboldalak

Weboldal

Étlap

Online foglalás

Foglalás itt: Szent István Panzió és Étterem-Piliscsaba

captcha