Sá-Ra Termál Panzió Apartman és Kemping

9437 Hegykő, Fürdő utca 5.

A hegykői termálvíz igen sok oldott anyagot tartalmazó nátrium-kloridos alkáli-hidrogénkarbonátos jellegű, kissé kemény, fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentős a jodid tartalma. 55 °C hőmérséklettel 1434 méteres mélységből hozzuk a felszínre.

A termálvíz idült mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas, szakorvosi javaslat alapján. Jó eredménnyel alkalmazható rehabilitációs kúraként gyógyult csonttörések, ficamok, ízületi rándulások, izomhúzódások kezelésére. A fürdő rendszeres használata oldja a sportolással, fokozott izommunka igénybevételével járó megterhelést, a vízfelszínről felszálló és belélegzett vízgőzök előnyösen hatnak a légúti panaszokra.

Panzió:
A termálmedence melletti gyógyászati épület emeleti részében találhatók, kizárólag lépcsőn közelíthetők meg.

Kétágyas panziószoba Egy szobából valamint fürdőszobából áll.
Másfélszobás panziószoba Egy nagyobb és egy kisebb szoba, valamint egy fürdőszoba alkotja. Az ágyak 3 + 1 elrendezésűek.

Kemping:

A fürdő területéről közvetlen átjárással megközelíthető a kempingünk, ami egész évben nyitva tart. A kempinghelyek többnyire naposak, de vannak árnyasabb, fák szomszédságában lévő helyek is. Áramfelvételi lehetőség minden parcellázott helyhez tartozik, általában 6 és 9 helyre jut közös áramelosztó szekrény, a dugaljak egységesen 6A-ra biztosítottak. A kempingben vannak hideg vizes kerti csapok, amik csak vízfelvételre szolgálnak, mert nincs vízelvezetőjük.

A kempinghez egy téglaépítésű, fűthető vizesblokk, valamint két nyári időszakban működő konténeres vizesblokk tartozik, melyekben zuhanyzók, WC-k és mosdók találhatók.

Főzési és mosogatási lehetőség a három kempingkonyhában lehetséges, ezek közül téli időszakban csak egy működik, ami fűtött is.

A kempingben van mosógép, a használatához a recepcióról kell elkérni a kulcsot. A mosógép használati díját kulcs visszavitelekor a recepción kell megfizetni.

A kempingbe háziállat bevihető.

A kempingben minden vendég a saját lakókocsijában vagy sátrában tud megszállni, kibérelhető lakókocsink nincs.
Kemping

Kemping
Kihasználtság

A kemping leginkább a tavaszi és az ősz időszakban telített, ilyenkor sok külföldi vendég keres fel minket, akik a fürdőn több hetes fürdőkúrát vesznek igénybe. A nyári időszakban több családos belföldi és külföldi vendég tartózkodik nálunk, akik a fürdés mellett sokat kirándulnak, túráznak a Hegykőn és környékén. Kempingünk a téli hónapokban is nyitva tart, ebben az időszakban kevesebb a vendég, akik jobban a hétvégéken látogatnak el hozzánk.

Kiemelt időszakok szoktak lenni a hosszú hétvégékhez kapcsolódó, ünnepekhez kötődő napok, ilyenkor általában sokan vannak nálunk.

Nagyobb csoportok fogadása esetén vagy a kempinghelyek egy részét foglaljuk le, vagy a fürdő területébe kicsit belenyúlva egy rétszakaszt biztosítunk a csoport számára. Ilyen esetekben kérjük, hogy előzetesen jelentkezzenek be.

A kempingben találhatók egész évre, vagy fél évre kibérelt állandós helyek is, amiket a bérlő a megbeszélt időszak alatt végig használ: rajta áll a lakókocsija, és a bejárati részt lánccal lezárja.

Árlista

A hegykői termálvíz igen sok oldott anyagot tartalmazó nátrium-kloridos alkáli-hidrogénkarbonátos jellegű, kissé kemény, fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentős a jodid tartalma. 55 °C hőmérséklettel 1434 méteres mélységből hozzuk a felszínre. A termálvíz idült mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas, szakorvosi javaslat alapján. Jó eredménnyel alkalmazható rehabilitációs kúraként gyógyult csonttörések, ficamok, ízületi rándulások, izomhúzódások kezelésére. A fürdő rendszeres […]

Teljes térkép ide 9437 Hegykő, Fürdő utca 5.

Kapcsolat

Cím

9437 Hegykő, Fürdő utca 5.

Telefon

(+36) 99 540 220

Fax: (+36) 99 540 229

E-Mail

info@saratermal.hu

Weboldalak

Weboldal

Online foglalás

Foglalás itt: Sá-Ra Termál Panzió Apartman és Kemping

captcha