Patakpart Vendégház

3394, Egerszalók, Béke u. 12

A Patakpart Vendégház személyzete egész évben várja Önt és kedves családját, barátait az Egerszalók szívében található szálláshelyén!
A környék híres finom borairól, csodálatos természeti kincseiről és tiszta levegőjéről, amely csendes, madárcsicsergéstől hangos környezettel párosul. Kell ennél több egy szürke, nagyvárosi környezetben töltött időszak után?

A vendégház szobái összkomfortosak és tökéletesen felszereltek. Konyhával, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, zuhanyzóval, fürdőkáddal, mosógéppel, TV-vel és rádióval várjuk vendégeinket.
A szállás önellátó, az épülethez pedig egy zárt parkoló, egy buszparkoló és egy szép kert is tartozik.
A kertben természetesen sütési és főzési lehetőségek biztosítottak, így a kerti parti rendezésének semmi akadálya.

Kedvezmények:

Csoport és gyermek kedvezmény
Üdülési csekk elfogadóhely!

Ha egy igazán jó szállásra vágyik és szeretné a szabadnapjait kellemes körülmények között töltenie, akkor ne keresgéljen tovább, legyen a Patakpart Vendégház vendége!

Árlista

A Patakpart Vendégház személyzete egész évben várja Önt és kedves családját, barátait az Egerszalók szívében található szálláshelyén! A környék híres finom borairól, csodálatos természeti kincseiről és tiszta levegőjéről, amely csendes, madárcsicsergéstől hangos környezettel párosul. Kell ennél több egy szürke, nagyvárosi környezetben töltött időszak után? A vendégház szobái összkomfortosak és tökéletesen felszereltek. Konyhával, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, […]

Teljes térkép ide 3394, Egerszalók, Béke u. 12

Kapcsolat

Cím

3394, Egerszalók, Béke u. 12

Telefon

+36/30/607-8532; 06-36-474-431

E-Mail

patakpartvendeghaz@ chello.hu

Weboldalak

Weboldal

Online foglalás

Foglalás itt: Patakpart Vendégház

captcha