Napsugár Étterem-Cserkeszőlő

5465 Cserkeszőlő,Fürdő u 25.

Szeretettel várja vendégeit a Fürdő területén található, 2010 augsztusában megnyílt légkondicionált Napsugár Étterem.

Éttermünk az Alföldi specialitások széles kínálatával várja kedves vendégeit.

Korszerű, legmodernebb eszközökkel felszerelt konyhánk nagy létszámú vendég gyors és színvonalas kiszolgálására épült.
Az idén nyáron idelátogató fürdővendégeknek az Étterem már egy kényelmes napozóteraszt és egy tágas kerthelyiséget is biztosít grillbárral és jakuzzival.

Legfőbb célunk, hogy elfogadható áron, családias hangulatban minőségi ételeket kínáljon az idelátogató vendégek számára.

Az önkiszolgáló éttermünk befogadó képessége 100 fő plusz a folyamatosan bővülő teraszon 300 fő.

Előzetes egyeztetés alapján csoportos étkeztetés lebonyolítását is vállaljuk.

A Touring Hotelból és a fürdőből közvetlen folyosó vezet át éttermünkhöz, s mivel ezek a létesítmények mind önkormányzati tulajdont képeznek, ezért egyértelmű volt, hogy a szállodavendégek számára kényelmes étkeztetést biztosítunk. A Hotel lakói számára svédasztalos reggelit és félpanziós ebédet, vacsorát kínálunk.

Hozzánk tartozik még a fedett fürdőkomplexum emeletén egy igényesen kialakított presszó. Az étterem teraszán épül egy korszerű büfé, hogy minél több fürdővendég igényét kielégítsük – itt nyáron bográcsos ételeket fogunk készíteni. Az étterem feletti teraszon épül egy Grill Bár jakuzzival, amelynek minden bizonnyal óriási sikere lesz, hiszen ilyen bár még nem működött a környékben.

…(K)

Árlista

Szeretettel várja vendégeit a Fürdő területén található, 2010 augsztusában megnyílt légkondicionált Napsugár Étterem. Éttermünk az Alföldi specialitások széles kínálatával várja kedves vendégeit. Korszerű, legmodernebb eszközökkel felszerelt konyhánk nagy létszámú vendég gyors és színvonalas kiszolgálására épült. Az idén nyáron idelátogató fürdővendégeknek az Étterem már egy kényelmes napozóteraszt és egy tágas kerthelyiséget is biztosít grillbárral és jakuzzival. […]

Teljes térkép ide 5465 Cserkeszőlő,Fürdő u 25.

Kapcsolat

Cím

5465 Cserkeszőlő,Fürdő u 25.

Telefon

06-70-367-1782

E-Mail

napsugaretterem@ cserkeszolo.hu

Weboldalak

Weboldal

Étlap

Online foglalás

Foglalás itt: Napsugár Étterem-Cserkeszőlő

captcha