Lepke Étterem és Apartmanház-Tihany

8237 Tihany, Lepke sor, Gödrösi szabadstrand

Éttermünk a Tihanyi félsziget tövében található, ahonnan a páratlan kilátás nyílik, vendégeink számára, a Balatonra és Balatonfüredre. Az étterem előtt egy szabad-strand helyezkedik el, melynek sajátossága, hogy a napkeltétől napnyugtáig élvezhetik a napfürdőzést a strandolók.

Panoráma teraszunkon 120 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Míg termünkben 70 fő foglalhat helyet, ahonnan szintén élvezhető a csodálatos kilátás, nagy üvegablakainknak köszönhetően. Amennyiben a teraszunkról élvezi a naplementét, garantáljuk, hogy örök élményben lesz része ahogy a dombok közt eltűnő nap megvilágítja a Balatont.

Étlapunkon széles választékban levesek, salátatálak, pizzák, spagettik, frissensültek, fitnesz ételek, specialitások, vegetáriánus fogások és desszertek találhatók. Véleményünk szerint, minden hozzánk betérő vendég, találhat kedvére valót a kínálatunkból. Rendezvények, családi összejövetelek, vasárnapi ebédek lebonyolítását is nagy lelkesedéssel vállaljuk.

Szeretettel várjuk Önt is a tihanyi Lepke Étteremben!


Nagyobb térképre váltás

Árlista

Éttermünk a Tihanyi félsziget tövében található, ahonnan a páratlan kilátás nyílik, vendégeink számára, a Balatonra és Balatonfüredre. Az étterem előtt egy szabad-strand helyezkedik el, melynek sajátossága, hogy a napkeltétől napnyugtáig élvezhetik a napfürdőzést a strandolók. Panoráma teraszunkon 120 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Míg termünkben 70 fő foglalhat helyet, ahonnan szintén élvezhető a csodálatos kilátás, […]

Kapcsolat

Cím

8237 Tihany, Lepke sor, Gödrösi szabadstrand

Telefon

+36709405571 ,+36309127456

E-Mail

info@lepkeetterem.hu

GPS koordináták

Sz.: 46.925531

H.: 17.871137

Weboldalak

Weboldal

Étlap

Online foglalás

Környékbeli éttermek

Az "Lepke Étterem és Apartmanház-Tihany" 30 km -es közelében az alábbi éttermek találhatóak:

Foglalás itt: Lepke Étterem és Apartmanház-Tihany

captcha