Korona Étterem és Cukrászda – Érd

2030 Érd, Balatoni út 71.

ÜZLETI FILOZÓFIÁNK:

Mindig arra törekedtem életem során, hogy vendégeim érezzék a tiszteletet, amellyel fogadom őket. E tisztelet magában foglalja a tisztességet, udvariasságot és igényességet, a minőségi vendéglátás melletti elkötelezettségemet, főhajtást a gasztronómia nagysága előtt. Vendéglátóegységeink ezt tükrözik, s ennek tudatában állhat mindenki munkába, s a vendégek szolgálatába.

A tradíciók őrzése, továbbörökítése családunkban meghatározó jelentőséggel bír. Cukrászdinasztiánk alapítója, édesapám id. Osváth János cukrászmester első cukrászdáját 1934-ben nyitotta meg Budán.

Az 1938-tól Érdligeten működő Osváth Cukrászda hamarosan a helyi lakosok és átutazók kedvelt törzshelye lett. Az örökséget vállalva hoztuk létre családi vállalkozásunkat az Osváth Kereskedőház Kft-t.

Családunk 1976-ban nyitotta meg Diósdon az Erzsike Cukrászdát, 1993-ban pedig Érden a Korona Étterem és Cukrászdát. Mindkét vendéglátóhely elnyerte a Magyar és a Nemzetközi Gasztronómiai Szövetség Védnöki Tábláját. Különösen fontos a mi számunkra, hogy a hozzánk betérők jól érezzék magukat vendéglátó-egységeinkben, finom ételeket, italokat fogyasszanak, s elégedett vendégként láthassuk őket viszont.

Baráti és családi körben kellemes hangulatban fogyaszthatják nálunk hétvégi ebédjüket, de esküvők, évfordulók, ünnepi alkalmak emlékezetessé tételében, üzleti vacsorák, partnertalálkozók lebonyolításában is rendelkezésére állunk.

Party Service szolgáltatásunk házhoz megy, tetszés szerinti helyszínen, udvarias személyzettel minden igényt magas színvonalon kielégítünk.

Érdi éttermünkben és cukrászdánkban figyelmes kiszolgálással, szép környezetben levő kerthelyiséggel, légkondicionált üzlethelyiségekkel, jó parkolási lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján.

Közel 50 féle saját készítésű sütemény és 20 féle fagylalt, igényes díszmunkák, rendkívül széles hidegkonyhai termékválaszték, 200 féle ételt készítő melegkonyha és gazdag italválaszték képezi szolgáltatási palettánkat.

Süteményeink, tortáink több generáción keresztül átörökített, régi családi receptjeink alapján készülnek.

A magyar és nemzetközi konyha jellegzetességeit egyaránt figyelembe vevő, a mai kor elvárásainak megfelelően készülő, széles árfekvésű menüsorainkkal pedig igyekszünk a legigényesebb ízlésnek is megfelelni. Alkalmazkodunk a rendezvény jellegéhez, a vendégek nemzetiségéhez, életkorához és bármilyen egyéni kéréshez.

A Korona Étterem 1999-ben elnyerte a Magyar és Nemzetközi Gasztronómiai Szövetség Védnöki Tábláját, mely a legmagasabb vendéglátóipari szakmai elismerések egyike. Vendéglátóhelyünk a HACCP minűségbiztosítási rendszernek megfelel.

Nyitva tartás

Cukrászda: keddtől vasárnapig: 10.00 órától 20.00 óráig
hétfőn zárva

Étterem: keddtől vasárnapig: 12.00 órától 21.00 óráig–hétfőn zárva

Adatok

Különterem: 4 db
Legkisebb különterem: 16 fő
Legnagyobb különterem: 50 fő
Nyitott férőhely: 200 fő
Összes férőhely: 310 fő
Parkoló: 50 db
Buszparkoló: 2 db

Árlista

ÜZLETI FILOZÓFIÁNK: Mindig arra törekedtem életem során, hogy vendégeim érezzék a tiszteletet, amellyel fogadom őket. E tisztelet magában foglalja a tisztességet, udvariasságot és igényességet, a minőségi vendéglátás melletti elkötelezettségemet, főhajtást a gasztronómia nagysága előtt. Vendéglátóegységeink ezt tükrözik, s ennek tudatában állhat mindenki munkába, s a vendégek szolgálatába. A tradíciók őrzése, továbbörökítése családunkban meghatározó jelentőséggel bír. […]

Teljes térkép ide 2030 Érd, Balatoni út 71.

Kapcsolat

Cím

2030 Érd, Balatoni út 71.

Telefon

+36-30-944-12-77, +36-23-375-049

Fax: +36-23-381-115

E-Mail

info@osvath.hu

Weboldalak

Weboldal

Online foglalás

Foglalás itt: Korona Étterem és Cukrászda – Érd

captcha