Garda Étterem-Debrecen

4028 Debrecen,Damjanich u 22.

Minden városnak, így Debrecennek is meg van a maga gasztronómiai hagyománya. Az ide látogatók, szeretnének képet kapni ebből a hagyományból, ugyanakkor a debreceniek elvárják egy étteremtől, hogy a nemzetközi ízeket, ételeket is megismerhessék itt Debrecenben.

Megközelíthető:

15 percnyi sétára a Bem tértől, a Hadházi utcából nyíló Laktanya utcán az első lehetőségnél jobbra, de könnyen megközelíthető a Nyíl utca felől is!!

A Garda Étterem, debreceni étterem filozófiája, éppen ezeknek az elvárásoknak kíván egyszerre megfelelni. Így egyedülálló módon több mint 100 fogást tartalmazó étlappal rendelkezünk, amit ételrendelés után, étel házhozszállítással is elviszünk vendégeink otthonába. A helyi, a megyénkből származó éttermi alapanyagokat mindenkor előnyben részesítjük. Az ételrendelés is helyben történik, a házhozszállítást Debrecenben végezzük, így fontos, hogy beszállítóink is innen kerüljenek ki.

A Garda Étterem Debrecenben, a magyar hagyományokra épít elsősorban, a magyaros ízeket, sokszor többféle variációban kínálja. A csülök újra értelmezése, az ételt, a szó szoros értelmében más köntösbe bújtatja, ugyanis, cipóban sütjük, pecsenyelével, kovászos uborkával kínáljuk. A túrógombócot, viszont hidegen készítjük és gyümölcsökkel tálaljuk. Étlapunkon, számtalan étel variációt talál, de ebédjeinkben, menüinkben is mindig van valami egyedi éttermi koncepció. S külön nagy kategóriát alkotnak Pizza ételeink, amit külön ételrendelési felületen érhetnek el.

Éttermet keres Debrecenben, ételrendelésen gondolkodik, szeretné, ha házhozszállítással tudná családi eseményeit ünnepibbé tenni. Mindig gondoljon a Garda Étteremre, rendeljen tőlünk, vagy kérjen tőlünk ajánlatot, mert nekünk öröm Önökre főzni!

Árlista

Minden városnak, így Debrecennek is meg van a maga gasztronómiai hagyománya. Az ide látogatók, szeretnének képet kapni ebből a hagyományból, ugyanakkor a debreceniek elvárják egy étteremtől, hogy a nemzetközi ízeket, ételeket is megismerhessék itt Debrecenben. Megközelíthető: 15 percnyi sétára a Bem tértől, a Hadházi utcából nyíló Laktanya utcán az első lehetőségnél jobbra, de könnyen megközelíthető […]

Teljes térkép ide 4028 Debrecen,Damjanich u 22.

Kapcsolat

Cím

4028 Debrecen,Damjanich u 22.

Telefon

06-20-926-2495

E-Mail

garda@ debrecenietterem.hu

Weboldalak

Weboldal

Étlap

Online foglalás

Foglalás itt: Garda Étterem-Debrecen

captcha