Diófa Csárda – Harc

7172 Harc, Alkotmány utca 2.

A Diófa Csárda 1906-ban épült, azóta a korszakoknak megfelelően alakult és bővült. Az egyszerű olajos padlós, zenegépes, tekepályás hagyományos csárdából színvonalas és családias hangulatú éttermet sikerült varázsolni.

Családunk a Békés Megyei Orosházáról érkezett erre a gyönyörű Tolna Megyei helyre, ahonnan egyszerre lehet látni a szekszárdi hegyek és a Mecsek vonulatának csodálatos panorámáját.

Vendégszeretetünkkel és éttermi kínálatunkkal igyekszünk a hozzánk látogatókat maximálisan kiszolgálni és arra törekszünk, hogy később is visszalátogassanak hozzánk.

A tágas parkírozót egy nagyon szép Trianoni emlékmű és egy mezőgazdasági múzeum övezi. Jelmondatunk: Aki a múltat nem becsüli a jövőt nem érdemli . Minden fiatalnak meg kell ismerni szép hazánk történelmét és régi emlékeit.

Panzió:

Hangulatos,étkezővel,fürdőszobával ellátott lakosztály melyben kábel csatornával működő televízió és hűtőszekrény segíti a vendégek otthonos pihenését.

Hitvallásunk: Vendégként betérsz és barátként távozol.

Térj be hozzánk vándor, Ha erre visz utad, Ha szándékod jó, Itt szeretet fogad!

Árlista

A Diófa Csárda 1906-ban épült, azóta a korszakoknak megfelelően alakult és bővült. Az egyszerű olajos padlós, zenegépes, tekepályás hagyományos csárdából színvonalas és családias hangulatú éttermet sikerült varázsolni. Családunk a Békés Megyei Orosházáról érkezett erre a gyönyörű Tolna Megyei helyre, ahonnan egyszerre lehet látni a szekszárdi hegyek és a Mecsek vonulatának csodálatos panorámáját. Vendégszeretetünkkel és éttermi […]

Teljes térkép ide 7172 Harc, Alkotmány utca 2.

Kapcsolat

Cím

7172 Harc, Alkotmány utca 2.

Telefon

74/437-385, 06-20/ 2045-713

E-Mail

lajos1953@hotmail.com

Weboldalak

Weboldal

Étlap

Online foglalás

Foglalás itt: Diófa Csárda – Harc

captcha