Csavargó Tanya

9942. Szalafő, Papszer 10.

Szalafő a történelmi Őrség egyik legnagyobb települése, Vas megye délnyugati sarkában. Közvetlenül határos Szlovéniával, közel az osztrák határhoz.

A községtől északnyugatra, a Fekete-tóból ered a Zala folyó, amelyet itt még Szalának hívnak, innen a Szalafő elnevezés.

Őrvidék lévén a környék településeit sajátságos építkezés jellemzi, vagyis a házak, házcsoportok egy-egy domb tetejére épültek, ezeket a házcsoportokat szereknek hívják.

A 2010-ben felújított szalafői Csavargó Tanya 500m2 kerttel, 2 db 3 ágyas szobával,

nappali-étkezővel, konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, fedett terasszal, zárt udvarban fedett gépkocsi tárolóval, a kertben bográcsozási – grillezési lehetőséggel várja Kedves Vendégeit.

Az alábbiakban a ház felszereltségéről, szolgáltatásókról (a háznál és a faluban),a nyitva tartásról, illetve az aktuális tájékoztató jellegű árakról olvashat.

Férőhelyek száma:1-6 fő

Nyitva tartás:

Egész évben várjuk szeretettel kedves vendégeinket!

A házról:

Főzési lehetőség, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző, jól felszerelt konyha,televizió, cserépkályhás központi fűtés.

Fűtés egyénileg!!
Áraink Tájékoztató árak:

0 – 3 éves korig ingyenes
3 – 14 éves korig 2500.-Ft/fő/éj
Felnőtt 3500.-Ft/fő/éj

A ház minumum ára 1-3 fő esetén 12.000.-Ft/éj

Fűtési szezonban + 1000.-Ft/nap
IFA (Idegenforgalmi Adó)
150.-Ft/fő/éj (18-70 éves korig)

OTP Szép Kártya
MKB Szép Kártya
K&H Szép Kártya
Üdülési Csekk elfogadóhely vagyunk!

Árlista

Szalafő a történelmi Őrség egyik legnagyobb települése, Vas megye délnyugati sarkában. Közvetlenül határos Szlovéniával, közel az osztrák határhoz. A községtől északnyugatra, a Fekete-tóból ered a Zala folyó, amelyet itt még Szalának hívnak, innen a Szalafő elnevezés. Őrvidék lévén a környék településeit sajátságos építkezés jellemzi, vagyis a házak, házcsoportok egy-egy domb tetejére épültek, ezeket a házcsoportokat […]

Teljes térkép ide 9942. Szalafő, Papszer 10.

Kapcsolat

Cím

9942. Szalafő, Papszer 10.

Telefon

+ 36 30-246-4463

E-Mail

csavargotanya@ gmail.com

Weboldalak

Weboldal

Online foglalás

Foglalás itt: Csavargó Tanya

captcha