Aranyhal Étterem – Győr

9019 Győr-Gyirmót Ménfői út 83-85

Aki a finomságot szépséget kutatja
Az evésben és ivásban
Az csak finomlelkű megértő ember lehet.

Éttermünk Győr belvárosától 8 km-re a Pápa felé vezető 83-as út mentén, Gyirmóton a horgásztavak mellett kellemes környezetben található.

A légkondicionált rendezvény- termünkben 120 fő, a különtermünkben 60 fő, fedett téliesíthető teraszunkon 100 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani.

Létesítményünk kiválóan alkalmas üzleti ebédek csoportok fogadására. Társas rendezvények, bálok, fogadások, esküvők, családi ünnepségek rendezésére.

Pénteken és szombaton hangulatos élőzene garantálja a jó hangulatot az étterembe látogatók számára. A gépkocsival érkezőknek kitűnő parkolási lehetőséget biztosítunk.

Éttermünk a HACCP rendszer előírásainak megfelelően üzemel. Ételeinket kizárólag a legfrissebb és legjobb minőségű alapanyagokból készítjük.

Leendő Vendégeinknek abban a reményben köszönjük meg látogatásukat, hogy kellemesen fogják érezni magukat, s a szép a környezet az udvarias kiszolgálás az -ételek -ízek harmóniája maradandó emléket fog jelenteni a hozzánk érkezők számára.

Árlista

Aki a finomságot szépséget kutatja Az evésben és ivásban Az csak finomlelkű megértő ember lehet. Éttermünk Győr belvárosától 8 km-re a Pápa felé vezető 83-as út mentén, Gyirmóton a horgásztavak mellett kellemes környezetben található. A légkondicionált rendezvény- termünkben 120 fő, a különtermünkben 60 fő, fedett téliesíthető teraszunkon 100 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Létesítményünk kiválóan […]

Kapcsolat

Cím

9019 Győr-Gyirmót Ménfői út 83-85

Telefon

(36) 96-556-141, (36) 96-556-134

Fax: (36) 96-556-134

E-Mail

info@ aranyhaletterem.eu

Weboldalak

Weboldal

Étlap

Online foglalás

Foglalás itt: Aranyhal Étterem – Győr

captcha